ÇORUM / OSMANCIK - Yaylabaşı Ortaokulu

Yaylabaşı Ortaokulu

03646342021
Adres
YAYLABAŞI KÖYÜ YAYLABAŞI KÜME EVLERİ YAYLABASI ORTAOKULU BLOK NO: 22 OSMANCIK / ÇORUM
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı gençler yetiştirmek.
Ulaşım
Ulaşım isteğe bağlı olarak okul servisi ya da öğretmenlerin özel araçlarıyla sağlanmaktadır.Okulumuz Osmancık merkeze 28 kilometre olup 20 kilometresi ana yol 8 km köy yolu olarak geçmektedir.
Öğretmen servisi mevcuttur.
Köy
İl Merkezine 88 Km. İlçe Merkezine 28 Km.
Sportif Etkinlikler
Yıldız Erkekler Futsal İlçe 3.lüğü. Minik Erkekler Futbol İlçe 3.lüğü Satranç İlçe 1.2.ve 3.lükleri.